header

Huidverzorging Dermakey

Hightech huidverzorging met een Dermakey systeem!

We zijn ook distributeur van dit nieuwe innovatieve Dermakey instrument voor de huidverzorging. Voor bij u thuis of in uw schoonheidssalon. Hightech verzorging en behandeling van de huid, dit kan met de Dermakey. Dit apparaat werd ontwikkeld voor de geneeskunde, maar heeft zijn nut ook al bewezen bij de cosmetische behandelingen. De technologie waarop dit instrument is gebaseerd, wordt al meer dan 10 jaar met succes toegepast in de (para)medische wereld. Medische technologieën moeten voldoen aan extreem hoge eisen. Dit is nu ook beschikbaar voor de huid professionals en voor u thuis. De Dermakey is de sleutel naar een mooie strakke en gezonde huid. 

Werking:

Klik op het plaatje voor een video met meer informatie over de key serie (Nederlands gesproken). In de basis is de werking gelijk aan die van de Physiokey. Door de receptoren van het zenuwstelsel via de huid te stimuleren, activeert de Dermakey de in het lichaam aanwezige zelfregulerende mechanismen.

De huid bestaat uit meerdere lagen en de Dermakey maakt een directe verbinding met ieder niveau. De behandeling speelt perfect in op wat de huid vraagt en doet dit op meerdere manieren:

De Dermakey benut het zwakke elektrische potentieel van de huid als een soort deur, waardoor de werkzame stoffen van de verzorgingsproducten eenvoudiger en sneller in het huidoppervalk kunnen doordringen.

Het instrument communiceert direct met de dieper gelegen structuren in de huid, zoals het bindweefsel en de neurale netwerken, waar de impulsen continue op het lichaam afgestemd worden en de regulerende processen in de huid gestimuleerd worden.

Professionals gebruiken deze dynamische methode integraal en synergetisch in de (para)medische, sport, therapeutische en natuurgeneeskundige praktijk.

Voordelen:

  • Met de Dermakey kunnen de regulerende processen in het lichaam worden geactiveerd. 
  • De Dermakey gaat de dialoog aan met de huid. Dit verloopt in microseconden, waarin de Dermakey zich steeds weer automatisch aanpast aan de feedback vanuit het lichaam.Dit mechanisme heeft een grote en gezonde impact op de regulerende processen in het lichaam en het resultaat is zichtbaar in de huid.
  • In de medische wereld wordt dit principe gebruikt om hiermee het zelf herstellend vermogen van het lichaam te activeren.
  • De Dermakey is de cosmetische variant voor effectieve litteken en striae behandeling, huidverbetering in het algemeen, en ook voor rimpelbehandeling en cellulitis.
  • Etc.

Wilt u meer weten over de Dermakey? Vraag onze brochure aan.  

Deze technologie vertegenwoordigt een werkwijze die in staat is om een dialoog met het lichaam aan te gaan. Via onze huid – bindweefsel – zenuwstelsel connectie ‘praat’ en reageert de technologie met de elektrische feedback van het lichaam, waarmee exact de juiste behandelplaats gevonden wordt. De interactie (in microseconden) activeert processen in het autonome zenuwstelsel zoals weefselherstel, stress- en pijnregulatie.

Disclaimer: Behandelingen met de Dermakey en de daaruit verkregen resultaten worden niet erkend door de reguliere geneeskunde en zijn wetenschappelijk omstreden. Wij zijn echter van mening dat de Dermakey een waardevolle toevoeging biedt voor de ontwikkeling van een holistische huidbehandelingsmethode in de praktijk. Deze biologische en filosofische theorie gaat ervan uit dat de levens verschijnselen bepaald worden door de totaliteit van het levende, die meer is dan de onderdelen samen. De beslissing over het gebruik van de Dermakey ligt in elk individueel geval bij de therapeut in het kader van zijn of haar behandeling. Beslissen welke verdere maatregelen moeten worden genomen wordt altijd gedaan door de therapeut / arts die ook verschillende andere manieren en methoden gebruikt.

Silverstar Life Balance sluit iedere aansprakelijk uit voor eventuele onjuistheden en onvolledigheden betreffende de informatie op deze website.

CONTACT

Silverstar Life Balance
Ruitercamp 213, 3992 BZ  Houten
KvK: 50228692 Btw: NL001309130B08
Mobiel: +31 (0) 651 379 222
info[@]silverstar-life-balance.nl

CONNECT

FB