• 1

Zelf gebruiken Sanakey

Wilt u thuis zelf uw pijn en ontstekingen behandelen?

Dat kan met het Sanakey systeem. Silverstar Life Balance is distributeur van dit nieuwe innovatieve systeem. De Sanakey is een medisch instrument voor persoonlijk gebruik dat interactief met het lichaam werkt. De eenvoudige en intuïtieve bediening maken de Sanakey hiervoor perfect geschikt en u kunt de Sanakey overal gebruiken waar snelle en effectieve pijn behandeling nodig is.

Een adaptief gereguleerde impulstechnologie die door communicatie met het zenuwstelsel via de huid de pijnregulatie, herstelsystemen en functionele processen in het lichaam activeert. De SANAkey heeft diverse toepassingsmogelijkheden: bij pijn EN als een unieke, integrale methode voor functieherstel en balans in het autonome zenuwstelsel.

Kom meer te weten over bio adaptieve impuls technologie: Onderzocht en bewezen effectief. Vraag bij ons het Physiokey Whitepaper voor meer informatie.

Werking:

Klik op het plaatje voor een video met meer uitleg (In het Engels). De werking is gelijk aan die van het Physiokey systeem, alleen de bediening is eenvoudiger. Het is een Sanakey 1 bewezen principe. De Sanakey werkt via de huid en de receptoren van het zenuwstelsel. Bij stimulatie van de huid produceren deze vezels een pijnstillend effect door de afgifte van neuropeptiden. De eigenschappen van de biofeedback gestuurde impulsen zijn dusdanig dat stimulatie van de vezels hoger is dan bij gebruikelijke elektrotherapie methoden.

Het apparaat geeft een licht voelbare impuls aan het huidoppervlak af. De (elektrische) antwoorden van het lichaam worden in een fractie van een seconde door de Sanakey gemeten. Deze gemeten data verandert de vervolgimpuls die door de Sanakey afgegeven wordt. Zo ontstaat een cyclus die zich enkele duizenden keren per seconde herhaalt. 

De feedback van de huid laat duidelijk zien en voelen waar de beste plaats voor behandeling zich bevindt en zelfs wanneer de behandeling klaar is. Professionals gebruiken deze dynamische methode integraal en synergetisch in de (para)medische, sport, therapeutische en natuurgeneeskundige praktijk.

Voordelen SanakeySanakey 2

  • Snel en effectieve werkwijze
  • Voor acute en chronische pijn behandelingen
  • Bij Blessurepijn en zwelling (enkel, zweepslag, etc)
  • Bij chronische blessures (peesklachten, tennisarm, enz.)
  • Bij gewrichtspijnen (Artrose, jicht, reuma, etc. )
  • Bij neuropatische pijnen
  • Bij chronische klachten aan Arm, Nek en Schouder
  • Etc.

Ook geschikt voor u? Wilt u meer weten over de Sanakey? Vraag onze brochure aan.  

De technologie vertegenwoordigt een werkwijze die in staat is om een dialoog met het lichaam aan te gaan. Via onze huid – bindweefsel – zenuwstelsel connectie ‘praat’ en reageert de technologie met de elektrische feedback van het lichaam, waarmee exact de juiste behandelplaats gevonden wordt. De interactie (in microseconden) activeert processen in het autonome zenuwstelsel zoals weefselherstel, stress- en pijnregulatie.

 sanakey 3

Disclaimer: Behandelingen met de Sanakey en de daaruit verkregen resultaten worden niet erkend door de reguliere geneeskunde en zijn wetenschappelijk omstreden. Wij zijn echter van mening dat de Sanakey een waardevolle toevoeging biedt voor de ontwikkeling van een holistische behandelingsmethode in de praktijk. Deze biologische en filosofische theorie gaat ervan uit dat de levens verschijnselen bepaald worden door de totaliteit van het levende, die meer is dan de onderdelen samen. De beslissing over het gebruik van de Sanakey ligt in elk individueel geval bij de therapeut, of bij u zelf in het kader van uw eigen behandeling. De Sanakey is slechts een hulpmiddel. Beslissen welke verdere maatregelen moeten worden genomen wordt altijd gedaan door de therapeut / arts die ook verschillende andere manieren en methoden gebruikt.

Silverstar Life Balance sluit iedere aansprakelijk uit voor eventuele onjuistheden en onvolledigheden betreffende de informatie op deze website.

 

Bewaren

Bewaren