header

Uw therapeut

Sebe Kruijer is sinds 2007 gecertificeerd pijn-vrij therapeut en al sinds 2002 Piloot Ballonvaren.  In 2007 is Sebe als therapeut begonnen te werken met het Scenar systeem en onlangs is hij overgestapt op een meer innovatief systeem, de Physiokey. De Physiokey heeft een paar varianten, zoals de Sanakey en de Dermakey. Daarover elders meer in deze website.

Zijn Missie:

Sebe: Het is voor mij een missie om met name mensen met chronische pijn en ontstekingen te helpen hun pijn te verlichten. Dat geeft mij energie en het is een enorme voldoening als mensen zonder pijn de praktijk verlaten. Dat doe ik met behulp van de Physiokey, een nieuw en innovatief Scenar systeem. En ook wil Sebe zo veel mogelijk therapeuten met deze geavanceerde Physiokey apparatuur laten kennismaken, daarom worden er introducties gegeven en is Sebe ook distributeur van deze apparatuur.

Sebe werkt vanuit de volgende uitgangspunten:

Het vertrouwen op:

Het zelf helend vermogen van het lichaam

Dat ons lichaam weer goed kan functioneren als de stressoren worden verminderd

Dat iedereen zijn of haar ideale gewicht zou kunnen bereiken

Dat Stress allergische reacties kan veroorzaken

Dat iedereen allergie vrij kan zijn

Dat iedereen in het gras moet kunnen rollen, van de geur van bloemen moet kunnen genieten, de huisdieren moet kunnen knuffelen, en gezond zou kunnen eten zonder bijwerkingen

Dat iedereen alles zou kunnen eten zonder daar last van te hebben

Dat iedereen zou kunnen ademen zonder reacties

Dat iedereen vrij van pijn kan zijn

Dat het menselijk lichaam zichzelf kan genezen zonder injecties, medicijnen of andere drugs.

Sebe Kruijer

Sebe is paramedisch Natuurgeneeskundige, gecertificeerd Pijn-Vrij therapeut. Hij is zijn carrière begonnen als ICT Netwerk specialist in 1977 bij de toenmalige AMRO bank. Vanaf 1984 met zijn eigen bedrijf en daarna heeft hij nog meerdere bedrijven in diverse branches opgericht. Na ruim 30 jaar ICT werk heeft hij daar in 2009 een punt achter gezet.

Sebe is in 2004 begonnen met een omscholing van IT specialist naar therapeut, hij heeft eerst een opleiding gedaan als psychotherapeutisch begeleider bij Phoenix en hij is daarna verder gaan studeren voor natuurgeneeskundig therapeut. Hij werkt nu als gecertificeerd pijn therapeut en hij behandelt mensen met chronische pijn- en ontstekings- klachten.

Hiernaast is Sebe in 1999 begonnen met het Ballonvaren. Lees hierover meer op de pagina Ballonvaren. Elke zomer gaat Sebe regelmatig met passagiers de lucht in. Zijn missie hierin is om zo veel mogelijk mensen te laten genieten van het unieke van je zo vrij te voelen als een vogel in de lucht.     

CONTACT

Silverstar Life Balance
Ruitercamp 213, 3992 BZ  Houten
KvK: 50228692 Btw: NL001309130B08
Mobiel: +31 (0) 651 379 222
info[@]silverstar-life-balance.nl

CONNECT

FB