header

Professioneel Physiokey

Wilt u zelf ook in uw praktijk werken met een Physiokey systeem?

Dat is mogelijk. Silverstar Life Balance is distributeur van dit nieuwe innovatieve behandel systeem. Waarom? Sebe werkt al meer dan een decennia met een professioneel Scenar systeem en heeft daar zelf zeer goede ervaringen mee. Het geeft een enorme voldoening als cliënten na een paar behandelingen zonder pijn de praktijk uitlopen. Dat is de belangrijkste reden waarom Sebe dit systeem van harte kan aanbevelen aan therapeuten. De Physiokey is de nieuwste ontwikkeling van het Scenar systeem. De Physiokey is een medisch instrument voor therapeuten en dit is een biofeedback systeem voor behandeling van acute en chronische pijn, en ontstekingen. Een adaptief gereguleerde impulstechnologie die door communicatie met het zenuwstelsel via de huid de pijnregulatie, herstelsystemen en functionele processen in het lichaam activeert. De Physiokey heeft diverse toepassingsmogelijkheden: bij pijn EN als een unieke, integrale methode voor functieherstel en balans in het autonome zenuwstelsel.

Kom meer te weten over bio adaptieve impuls technologie: Onderzocht en bewezen effectief. Vraag bij ons het Physiokey Whitepaper voor meer informatie.

Werking:

Klik op het plaatje voor een video met uitleg (in het Engels). Door de receptoren van het zenuwstelsel via de huid te stimuleren, activeert de Physiokey de in het lichaam aanwezige pijn verminderende en zelfregulerende mechanismen door de zogenaamde C-vezel stimulatie. C-vezels beslaan meer dan 70% van ons neurale netwerk. Bij stimulatie produceren deze vezels een pijnstillend effect door de afgifte van neuropeptiden. De eigenschappen van de biofeedback gestuurde impulsen zijn dusdanig dat stimulatie van de C-vezels hoger is dan bij gebruikelijke elektrotherapie methoden. De Physiokey gaat tegelijk een dialoog met het lichaam aan: in microseconden vinden duizenden interacties plaats. De feedback van het vegetatieve zenuwstelsel in de huid laat duidelijk zien en voelen waar de beste plaats voor behandeling zich bevindt en zelfs wanneer de behandeling klaar is. Professionals gebruiken deze dynamische methode integraal en synergetisch in de (para)medische, sport, therapeutische en natuurgeneeskundige praktijk.

Voordelen:

  • Een Physiokey behandeling geeft blijvende vermindering van pijn(en)
  • Chronische en acute klachten worden succesvol aangepakt
  • Bevorderd herstel bij blessures, acuut EN chronisch
  • Versterkt het zenuwstelsel
  • Verbeterd het circulatiesysteem
  • Versterkt de orgaanfuncties, de spijsvertering, de ademhalingswegen, en het hormoonstelsel
  • Etc.

Ook geschikt voor uw praktijk? Wilt u meer weten over de PhysiokeyVraag onze brochure aan.

Disclaimer: Behandelingen met de Physiokey en de daaruit verkregen resultaten worden niet erkend door de reguliere geneeskunde en zijn wetenschappelijk omstreden. Wij zijn echter van mening dat de Physiokey een waardevolle toevoeging biedt voor de ontwikkeling van een holistische huidbehandelingsmethode in de praktijk. Deze biologische en filosofische theorie gaat ervan uit dat de levens verschijnselen bepaald worden door de totaliteit van het levende, die meer is dan de onderdelen samen. De beslissing over het gebruik van de Physiokey ligt in elk individueel geval bij de therapeut in het kader van zijn of haar behandeling. De Physiokey is slechts een hulpmiddel. Beslissen welke verdere maatregelen moeten worden genomen wordt altijd gedaan door de therapeut / arts die ook verschillende andere manieren en methoden gebruikt.

Silverstar Life Balance sluit iedere aansprakelijk uit voor eventuele onjuistheden en onvolledigheden betreffende de informatie op deze website.

CONTACT

Silverstar Life Balance
Ruitercamp 213, 3992 BZ  Houten
KvK: 50228692 Btw: NL001309130B08
Mobiel: +31 (0) 651 379 222
info[@]silverstar-life-balance.nl

CONNECT

FB