header

Natuurgerichte principes

Silverstar Life Balance werkt volgens de vijf natuurgerichte principes:

  • Energie

Alles om ons heen bestaat uit energie… Wij bestaan uit energie. Gezond zijn betekent (bio)energetisch in balans zijn, met een goed functionerend immuunsysteem. Hiervoor is het nodig dat de meridianen (de energiebanen in het lichaam) en chakra’s (verbindingspoorten tussen lichaam en geest) vrij zijn van blokkades.

  • Prikkeloverdracht

Belangrijk voor het blokkade vrij maken van meridianen en chakra’s… is dat de prikkeloverdracht goed verloopt. Allereerst wordt door middel van prikkels en impulsen gemeten waar en welke verstoringen zich in het lichaam bevinden. Vervolgens kunnen deze verstoringen met behulp van de juiste prikkels via o.a. de hersenen en het zenuwstelsel worden verholpen. Een scala aan mogelijkheden van prikkels staat ons ter beschikking om blokkades op te heffen en u in balans te brengen.

  • Drainage

Een essentiële factor in onze gezondheid is een juiste uitscheiding… Als wij onze afvalstoffen niet voldoende kunnen uitscheiden stagneren vele processen. Van wezenlijk belang is het ondersteunen van huid, lever, nieren en lymfe zodat zij goed kunnen uitscheiden. Naast het afvoeren van afvalstoffen is het ook van belang dat wij onze geest gezond houden. Het opsporen van eventuele onverwerkte emoties en het verwerken daarvan vormt dan ook een belangrijk onderdeel van een optimale drainage.

  • Voeding

Voeding staat aan de basis van onze gezondheid… Het is het fundament waarop onze gezondheid is gebouwd. Vooral wanneer het lichaam uit balans is, heeft het volwaardige voeding nodig. Nu is er de laatste jaren veel gebeurd met onze voeding en valt er wel heel veel over te lezen. Gelukkig is uw therapeut goed in staat om u door de bomen het bos weer te laten zien. Naast onze kennis over natuurvoeding krijgt u een dieet mee dat specifiek op u is afgestemd.

  • Psyche

“De geest is de bestuurder, het lichaam is slechts het voertuig”…

U kent ze vast wel, de uitdrukkingen “iets op je lever hebben”,  “als een steen op de maag”, “in hart en nieren”,  pisnijdig zijn”,  “je gal spuwen”… Zij geven aan dat lichaam en geest verbonden zijn. Gezond zijn, in balans zijn, heeft alles met de geest te maken. Traumatische ervaringen en onverwerkte emoties liggen vaak ten grondslag aan fysieke storingen. Het is van wezenlijk belang om hier inzicht in te krijgen. Ook emoties, trauma’s, gevoelens etc… kunnen worden vertaald in een energetische waarde en zijn derhalve meetbaar. Wij zijn in staat om de onderliggende emotie bij verschillende ziekten, klachten en organische verstoringen te meten. Hierdoor heeft u een extra sleutel in handen voor uw herstel.

CONTACT

Silverstar Life Balance
Ruitercamp 213, 3992 BZ  Houten
KvK: 50228692 Btw: NL001309130B08
Mobiel: +31 (0) 651 379 222
info[@]silverstar-life-balance.nl

CONNECT

FB