header

Bioscan SRT systeem

De nieuwste generatie originele,

volautomatische Elektro Acupunctuur

volgens Dr. Voll (producent: IHT, USA)

Een Bodycheck/Gezondheids scan  van 100 gebieden/stressoren in 10 minuten

Snelle scanning op causale zaken, meten en behandelen

Eenvoudig in gebruik en snel te leren

Nederlandse en Engelse Software

Voeding, allergenen, intoleranties, pathogenen enz.

Open systeem en aan te passen aan eigen werkwijze

  BioScan Stress Reduction Technique introductiefilm

Wat is de BioScan SRT

De BioScan SRT is de nieuwste generatie originele, volautomatische EAV systeem. EAV = Elektro Acupunctuur volgens Dr. Voll. De database bevat meer dan 140.000 substanties. De BioScan SRT gebruikt effectieve, door FDA goedgekeurde galvanische huid reacties ter identificatie van stoffen die het lichaam stress geven (stressoren).

Het BioScan SRT systeem is gepatenteerd en goedgekeurd door de FDA.

De stressoren kunnen zijn:• Emotioneel • Chemisch • Omgeving • Biologisch • enz. en worden door kleurcodering in een overzichtelijk rapport als acute of chronische problemen aangegeven. Deze werkwijze berust op een combinatie van holistische vakgebieden, zoals Biofeedback, Acupunctuur en Homeopathie. EAV baseert zich op de uitgangspunten van de Bio-elektrische (Frequentie-) Geneeskunde die stelt dat, alle substanties, al dan niet levend, een unieke en meetbare energetische frequentie bezitten. Klik op het plaatje voor een video met meer informatie (in het Engels).

Het BioScan SRT 100 gebieden Bodycheck / Gezondheidsscan

Dit is meestal de start van de therapeut en duurt ongeveer 10 minuten en geeft al een volledig rapport in kleur (en numeriek) met bevindingen die aangeven welke zaken (stressoren) buiten het normale bereik liggen en invloed hebben op de gezondheid. Na het meten van de 100 groepen worden, groep voor groep, de diepere oorzaken van deze stressoren opgespoord en gebalanceerd.

Het balanceren wordt vervolgd door: het opsporen van de Bio-feedback stress factoren, detox, drainage, SRT Antigenen groep, SRT Sensitivity groep enz.

De items die uit balans zijn kunnen vervolgens gebalanceerd worden door de frequenties direct naar de cliënt over te brengen via de Focus en te activeren met een laserpen. De frequenties kunnen ook door middel van het activeren van een flesje met vloeistof voor thuis gebruik worden meegegeven.

De werking van de BioScan SRT

Het BioScan SRT systeem behandelt geen ziekten of verstoringen, maar pakt onevenwichtigheden en gevoeligheden in het lichaam aan. Het is als het aanzetten van een schakelaar in het lichaam… om een of andere reden heeft het lichaam een negatieve associatie gecreëerd met bepaalde zaken, die we stressoren noemen. Door de balancering met de BioScan SRT kan deze associatie veranderen, zodat er geen symptomen meer worden ervaren. Veel therapeuten die de BioScan SRT bij hun cliënten gebruiken, zien vanaf het eerste bezoek al verbetering.

 • Accurate en objectieve resultaten
 • Het BioScan SRT systeem is gepatenteerd en goedgekeurd door de FDA
 • Kort traject voor cliënten van 4 bezoeken in een maand
 • Het meten o.a. van vitaminen, mineralen en voeding
 • De testresultaten worden weergegeven in een overzichtelijk rapport
 • Rapporten eenvoudig afdrukken of per e-mail versturen
 • Interpretatie van het programma is eenvoudig
 • Geen bias van de therapeut door volautomatische metingen
 • Geen frequenties voor de therapeut door gebruik van de Focus
 • Activeren van balancerende frequenties in vloeistof of kristal
 • Producten/supplementen kunnen getest worden op de testplaat
 • Het balanceren wordt ondersteund en versterkt door een infrarood laser
 • Database aanpassen d.m.v. inscannen van eigen producten
 • De software in het Nederlands, vertaald door een Medisch vertaal bureau
 • Nederlands Handboek, 34 training video’s, internationale intervisie Gathering Group op internet en besloten Facebook groep
 • Alle software updates zijn inbegrepen

Het BioScan SRT systeem wordt geleverd met:

De hardware van het BioScan SRT systeem bestaat de BioScan SRT console, de voeding, een USB kabel, twee alligator clips (vinger elektroden), 100 EKC elektrode strips, de BioConnect, de Focus, een testplaat en een laserpen.

Software:
De BioScan SRT software, 1 jaar gebruikers licentie, de BioScan SRT database en een uitgebreid Nederlandse handboek.

Garantie en Ondersteuning:
Er is een uitgebreid on-line ondersteuningspakket en als er zich toch nog een uitdaging voordoet, dan wordt het on-line door een IHT techneut opgelost. Voor meer info kunt u ook de website van de leverancier bekijken: IHTBIO.com

Trainingen:
Na de aankoop van het BioScan SRT systeem kunt u met behulp van het Nederlandse handboek en de instructie video’s op de Gathering Group meteen aan de slag. Voor verdere support en ondersteuning is er ook een besloten Facebook groep voor alle Europese BioScan SRT therapeuten.

Verkoop en verdere informatie:
Voor een verdere informatie of een vrijblijvende offerte kunt u het contact formulier invullen of een email sturen. 

Disclaimer: Wetenschap en geneeskunde ontkennen het bestaan van informatievelden voor medische en andere zaken, evenals de BioScan SRT en de Bioscan SWA met hun toepassing als gevolg van het gebrek aan wetenschappelijk bewijs in de zin van de conventionele geneeskunde. Alle cijfers zijn gebaseerd op ervaringen van de genezende programma’s. Bovendien, wij wijzen er uitdrukkelijk op dat het gebruik van alle producten zoals het BioScan SRT systeem, het Bioscan SWA systeem, de VIVO systemen geen belofte doen van genezing. Alle aansprakelijkheid wordt volledig uitgesloten. Voor de duidelijkheid; niet het BioScan SRT of het Bioscan SWA  systeem biedt diagnostiek of therapie, maar de arts en/of therapeut. Het BioScan SRT en ook het Bioscan SWA systeem is slechts een hulpmiddel. Beslissen welke verdere maatregelen moeten worden genomen wordt altijd gedaan door de therapeut / arts die ook verschillende andere manieren en methoden gebruikt.

Silverstar Life Balance sluit iedere aansprakelijk uit voor eventuele onjuistheden en onvolledigheden betreffende de informatie op deze website.

CONTACT

Silverstar Life Balance
Ruitercamp 213, 3992 BZ  Houten
KvK: 50228692 Btw: NL001309130B08
Mobiel: +31 (0) 651 379 222
info[@]silverstar-life-balance.nl

CONNECT

FB